Šport > Košarka
38554 ogledov

Dončić obtičal v zraku in storil nemogoče

Luka Dončić Print Screen
Tudi ko se znajde v navidez brezizhodnem položaju, Luka Dončić vedno najde rešitev.

Košarkarski superzvezdnik Luka Dončić je bil ob zmagi Dallasa nad Memphis Grizzlies (104:91) samo eno asistenco prekratek za novega trojnega dvojčka.

V dobrih 37 minutah igralnega časa je vpisal 37 točk, 11 skokov in devet podaj ter tako ključno pripomogel k peti zmagi njegovega moštva na zadnjih šestih tekmah.

Luka Dončić NBA Šport Luka z izjemno predstavo in zmago zasenčil velikega tekmeca

Dončić je tako kot vselej navduševal s koši (52% met iz igre, 29% za tri točke, 75% prosti meti) in podajami, znova pa je dokazal, kako fantastičen je pri izmotavanju iz navidez nemogočih položajev.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Pisala se je peta minuta uvodne četrtine, ko je slovenski organizator igre ob podvajanju košarkarjev Memphisa "obvisel" v zraku pod obročem nasprotnega moštva. Izgledalo je že, da bo Dončić izgubil žogo, a je v zadnjem trenutku čudežno našel Doriana Finneyja Smitha, ki je bil natančen izza črte.

"Kakšna najdb!" je bil očaran komentator prenosa. "Izjemna podaja Dončića," je dodal.

Navdušeni so bili tudi navijači. "Nekdo bi moral temu fantu povedati, da fizika ne deluje tako," je zapisal nek pristaš Dallasa na platformi reddit. "Vprašal sem svojega prijatelja iz vesolja in potrdil mi je, da Luka ni človek," je dodal drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice