Znani sodniki prvih tekem

Foto: Žurnal24 Se bo Valter Birsa takole prerekal tudi s Čilencem Pozom? (Foto: SPS)
FIFA je v soboto sporočila imena sodnikov za prvih 16 tekem bližnjega SP v JAR. Na uvodni tekmi bo glavni sodnik Uzbekistanec, na dvoboju med Slovenijo in Alžirijo pa bodo pravico delili čilski sodniki.
Oglej si celoten članek

Na voljo dodatnih 50.000 vstopnic
Tokrat je krovna nogometna organizacija Fifa v prodajo namenila neprodane vstopnice iz paketov višjega cenovnega razreda, cene katerih dosegajo tudi do 3000 dolarjev. Obenem pa bo šlo v prodajo še 15.000 kart za sedeže, s katerih je pogled na teren delno omejen.

Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je danes sporočila imena sodnikov za prvih 16 tekem bližnjega svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki.

Čast prvega delivca pravice na SP je doletela Uzbekistanca Ravshana Irmatova. Na tekmi med domačini in Mehičani mu bo v petek v Johannesburgu pomagal rojak Rafael Iljašov in Kirgizijec Bahadir Kočkarov, četrti sodnik bo Malezijec Subkhiddin Mohd Salleh.

Tekmo predtekmovalne skupine C Slovenija - Alžirija bo 13. junija v Polokwaneju sodila čilska sodniška trojka Pablo Pozo, Patricio Basualto in Francisco Mondria. Četrti sodnik bo Novozelandec Peter O'Leary.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.