Šport
20 ogledov

Znani sodniki prvih tekem

Se bo Valter Birsa takole prerekal tudi s Čilencem Pozom? (Foto: SPS) Žurnal24 main
FIFA je v soboto sporočila imena sodnikov za prvih 16 tekem bližnjega SP v JAR. Na uvodni tekmi bo glavni sodnik Uzbekistanec, na dvoboju med Slovenijo in Alžirijo pa bodo pravico delili čilski sodniki.

Na voljo dodatnih 50.000 vstopnic
Tokrat je krovna nogometna organizacija Fifa v prodajo namenila neprodane vstopnice iz paketov višjega cenovnega razreda, cene katerih dosegajo tudi do 3000 dolarjev. Obenem pa bo šlo v prodajo še 15.000 kart za sedeže, s katerih je pogled na teren delno omejen.

Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je danes sporočila imena sodnikov za prvih 16 tekem bližnjega svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki.

Čast prvega delivca pravice na SP je doletela Uzbekistanca Ravshana Irmatova. Na tekmi med domačini in Mehičani mu bo v petek v Johannesburgu pomagal rojak Rafael Iljašov in Kirgizijec Bahadir Kočkarov, četrti sodnik bo Malezijec Subkhiddin Mohd Salleh.

Tekmo predtekmovalne skupine C Slovenija - Alžirija bo 13. junija v Polokwaneju sodila čilska sodniška trojka Pablo Pozo, Patricio Basualto in Francisco Mondria. Četrti sodnik bo Novozelandec Peter O'Leary.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.