Znano je, zakaj je umrl Emiliano Sala

Foto: Profimedia Pogrešani Emiliano Sala.
Pogrešani Emiliano Sala.
Pokojnega nogometaša, ki je strmoglavil nad Rokavskim prelivom, so morali identificirati po prstnih odtisih ...
Oglej si celoten članek

Nogometaš Cardiff Cityja Emiliano Sala je umrl zaradi hudih poškodb glave in prsi, je sporočil vodja avtopsije v Dorsetu Brendan Allen. Identificirali so ga lahko šele na podlagi prstnih odtisov, je poročal Daily Mail.

Kot je znano, so truplo 28-letnega Argentinca iz enomotornega letala z dna Rokavskega preliva potegnili prejšnji teden, potem ko je letalo 21. januarja strmoglavilo med letom iz francoskega mesta Nantes, kjer je Sala urejal zadnje podrobnosti po prestopu v angleški klub. 

Spodaj trenutek, ko so iz reševalne ladje prenesli na kopno Salove posmrtne ostanke. 

Foto: Profimedia Emiliano Sala

Medtem pa še vedno niso našli pilota letala, 59-letnega Davida Ibbotsona. Njegovega trupla namreč ni bilo v letalu. Njegova družina je zbrala že okoli 150 tisoč evrov za privatno iskalno akcijo trupla, a je ta znesek še vedno le polovica tistega, kar bi potrebovali. 

Zakaj je do nesreče prišlo, ni znano. Preiskava utegne trajati še več mesecev. 

Hude obtožbe "Sala ni želel na letalo, nekdo ga je prisilil"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.