Znano, kdo je provociral Đokovića z izjavo o "negativcu"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Nepoznani "novinar" je s provokativnim vprašanjem odprl novinarsko konferenco po uvrstitvi Novaka Đokovića v polfinale Wimbledona.
Oglej si celoten članek

Prvi igralec sveta Novak Đoković je v četrtfinalu Wimbledona odpravil Madžara Martona Fucsovicsa in je tako samo še dve zmagi oddaljen od 20. lovorike na grand slamih, s katero bi se na večni lestvici izenačil z Rogerjem Federerjem (20) in Rafaelom Nadalom (20).

Srbski tenisač je bil na novinarski konferenci po uvrstitvi med najboljše štiri v slovitem All England Clubu spet tarča manjše provokacije, za katero je poskrbel član ameriške medijske hiše ESPN, čigar vprašanje, ki ga je novinar Ben Rothenberg označil za enega "najslabših, kar jih kdajkoli slišal", je marsikomu privzdignilo obrvi.

Foto: Epa novak đoković "Kako se počutiš v vlogi negativca, ki že vrsto let lovi Rogerja in Rafo?" je Đokovića vprašal "novinar", za katerega se je kasneje izkazalo, da gre za Williama Weinbauma, enega izmed producentov omenjene medijske hiše. 

"Ne smatram se za negativca," je po globokem vdihu mirno odvrnil Đoković in dodal: "To je tvoje mnenje. Nikogar ne lovim. Utiram si svojo pot, svoje potovanje in pišem svojo zgodovino. V privilegij si štejem, da sem lahko del zgodovine tega športa, ki ga imam rad. Kot sem povedal že na igrišču, statistiko dobro poznam, sicer ne čisto vseh podatkov, vendar me to še bolj motivira, da igram svoj najboljši tenis na najprestižnejših turnirjih."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:35 8. Julij 2021.

    na pesku.Upam si trditi,da 13 naslovov na Roland Garosu ne bo več dosegljivih.... .BRAVO NOLE,BRAVO RAFA!!!!

  • 20:34 8. Julij 2021.

    Od velike trojice se lahko enači z "negativec"(v pravem pomenu besede) samo Roger Federer.Sicer ga rad pogledam zaradi lepe igre,vendar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.