Znova hitro ostal brez službe

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
David Moyes po dolgotrajnem stažu pri Evertonu ne uspeva več za dolgo obdržati službe.
Oglej si celoten članek

Štiriinpetdesetletni David Moyes ni več trener angleškega kluba Sunderland, ki je izpadel iz premier lige. Škot je delo v klubu prevzel lanskega julija, a imel slabo sezono, saj je ekipa v 38 krogih vknjižila le 24 točk in za mesti, ki bi jo zadržali v prvi ligi, zaostala za velikih 14 točk.

Sunderland se v nižjo ligo seli po desetih letih, kdo bo sedel na Moyesov stolček pa zaenkrat ni znano. Moyes se ni izkazal niti v svojih prejšnjih dveh trenerskih službah pri Real Sociedadu in Manchester Unitedu. Pri slednjih se je poslovil po desetih mesecih službovanja.

Precej bolj so bili z njim zadovoljni pri Evertonu, kjer je služboval v letih 2002 - 2013. Nato je na razočaranje navijačev kluba iz Liverpoola sledila Moyesova selitev k Manchester Unitedu, kar pa se za Škota ni izkazalo kot dobra poteza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.