''Zobe si je umil s kremo za obraz''

Foto: EPA
Foto: EPA
Dekle britanskega tenisača Andyja Murrayja, Kim Sears, je razkrila zanimivo zgodbo o svojem izbrancu, ki se je s šampanjcem poveselil prvega grand slama v karieri.
Oglej si celoten članek

Britanski tenisač Andy Murray, ki že nestrpno pričakuje začetek domačega grand slama na svetu travi Wimbledona, se je septembra lani v petem poskusu končno dokopal do zmage na turnirju velike četverice, ko je v finalu OP ZDA (US Open) premagal Srba Novaka Đokovića.
Foto: EPA kim sears Murray je z zmago v Flushing Meadowsu zaslužil 1.9 milijona evrov, največji uspeh kariere pa je proslavil v londonski restavraciji Hakkasa, kjer se je zabaval v družbi 30 prijateljev. Vesela druščina je zapravila približno 6500 dolarjev, znesek pa je poravnal Murray. Britanec tisti večer ni bil med najbolj zapravljimi, saj je v pil samo limonin sok, kar ga je stalo približno šest dolarjev.

Svetovni mediji so takrat občudovali železno voljo številke dve svetovnega tenisa, ki se je v trenutkih zmagoslavja uprl skušnjavi. Skoraj leto kasneje pa je iluzijo o ''pridnem dečku'' razblinila Kim Sears, tenisačevo dekle, ki je razkrila, da se je Murray na poti iz New Yorka tako napil, da si je zobe umil s kremo za obraz. ''Zbudila sem se in rekel mi je 'spil sem nekaj šampanjca. Nikoli ne boš uganila, kaj sem naredil. Ponesreči sem si zobe umil s kremo za obraz.' To je dokaz, da je lahkokategornik,'' je povedala Škotova spremljevalka, ki ga ob igrišču redno spremlja skozi celotno sezono.

Murray bo v naslednjih dveh tednih poskušal postati prvi Britanec po Fredu Perryju (1936), ki bi osvojil grand slam v Wimbledonu. Če mu bo uspelo, mu kapljice ali dveh nihče ne bo mogel odreči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.