"Žoga je katastrofa"

Foto: Žurnal24 Največji strah med vratarji letošnjega SP povzroča žoga in ne napadalci nasprotn
Na nedeljski tekmi z Alžirijo se bodo tudi slovenski nogometaši prvič pa tekmi srečali s težavami uradne žoge svetovnega prvenstva. Z Jabulani ni zadovoljen niti trener naših vratarjev, Nihad Pejkovič
Oglej si celoten članek

Potek vseh tekem lahko V ŽIVO spremljate preko naše aplikacije!

Poleg komentarja v živo si lahko ogledate še statistiko, začetne enajsterice, slike s tekem...

Na nedeljski tekmi z Alžirijo se bodo tudi slovenski nogometaši prvič pa tekmi srečali s težavami uradne žoge svetovnega prvenstva. Jabulani je bil v zadnjem mesecu predmet polemik in tarča kritik, tudi v naši reprezentanci.

"Vsi naši vratarji imajo težave s to žogo, ker ne igrajo z njo v svojem prvenstvu,“ je o treh slovenskih čuvajih mreže v taboru reprezentance povedal trener vratarjev Nihad Pejkovič. "Pošteno povedano z eno besedo je ta žoga katastrofa. Hitra je in nepredvidljiva. Povzroča ogromno težav,“ je še dodal.

Dolgoletni vratar Olimpije je sicer zadovoljen s formo svojih varovancev."Kar se forme tiče ni težav. Vsi trije so vrhunski, Sarma pa spada med pet najboljših vratarjev na svetu,“ je številko ena slovenske izbrane vrste pohvalil Pejkovič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.