Šport
26 ogledov

"Žoga je katastrofa"

Največji strah med vratarji letošnjega SP povzroča žoga in ne napadalci nasprotn Žurnal24 main
Na nedeljski tekmi z Alžirijo se bodo tudi slovenski nogometaši prvič pa tekmi srečali s težavami uradne žoge svetovnega prvenstva. Z Jabulani ni zadovoljen niti trener naših vratarjev, Nihad Pejkovič

Potek vseh tekem lahko V ŽIVO spremljate preko naše aplikacije!

Poleg komentarja v živo si lahko ogledate še statistiko, začetne enajsterice, slike s tekem...

Na nedeljski tekmi z Alžirijo se bodo tudi slovenski nogometaši prvič pa tekmi srečali s težavami uradne žoge svetovnega prvenstva. Jabulani je bil v zadnjem mesecu predmet polemik in tarča kritik, tudi v naši reprezentanci.

"Vsi naši vratarji imajo težave s to žogo, ker ne igrajo z njo v svojem prvenstvu,“ je o treh slovenskih čuvajih mreže v taboru reprezentance povedal trener vratarjev Nihad Pejkovič. "Pošteno povedano z eno besedo je ta žoga katastrofa. Hitra je in nepredvidljiva. Povzroča ogromno težav,“ je še dodal.

Dolgoletni vratar Olimpije je sicer zadovoljen s formo svojih varovancev."Kar se forme tiče ni težav. Vsi trije so vrhunski, Sarma pa spada med pet najboljših vratarjev na svetu,“ je številko ena slovenske izbrane vrste pohvalil Pejkovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.