Zoran Dragić že v Krkinem dresu

Foto: Žurnal24 Zoran je bil na širšem seznamu za odhod na SP. (Foto: KZS/www.alesfevzer.com)
Zoran Dragić očitno ne bo zaigral za Union Olimpijo, ampak se je odločil kariero nadaljevati pri državnih prvakih iz Novega mesta, za katere je že odigral pripravljalno tekmo s Partizanom.
Oglej si celoten članek

"Občutki so fenomenalni, prav tako naša ekipa. Vabila me je tudi Olimpija, a sem se odločil za sredino, kjer bom lahko napredoval. Olimpiji pa hvala za ponudbo, sam sem se tako odločil," je za Kosarka.si dejal Zoran Dragić, ki je nastopil v dresu številka pet. Proti četrtemu moštvu Evrope v dvorani Leona ŠtukljaKrka je izgubila 49:56 – je dosegel eno točko. Spremljal pa ga je tudi brat Goran Dragić, ki je za isti vir dejal: "Mislim, da je to dobro za njegov razvoj. Veliko sem mu povedal o Aleksandru Džikiću, vemo, kako on dela. To potrebuje vsak mladi igralec, zato smo se tudi odločili za Novo mesto in Krko."

Tudi mi smo poklicali mlajšega od bratov Dragić, a za zdaj ne odgovarja na klice. Klic direktorju Slovana Janezu Maherju pa razkriva, da prestop s Kodeljevega očitno še ni dokončen: "Zoran Dragić je za zdaj še član Slovana. To je vse, kar lahko povem za zdaj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.