Šport > Košarka
22 ogledov

Zoran Dragić že v Krkinem dresu

Zoran je bil na širšem seznamu za odhod na SP. (Foto: KZS/www.alesfevzer.com) Žurnal24 main
Zoran Dragić očitno ne bo zaigral za Union Olimpijo, ampak se je odločil kariero nadaljevati pri državnih prvakih iz Novega mesta, za katere je že odigral pripravljalno tekmo s Partizanom.

"Občutki so fenomenalni, prav tako naša ekipa. Vabila me je tudi Olimpija, a sem se odločil za sredino, kjer bom lahko napredoval. Olimpiji pa hvala za ponudbo, sam sem se tako odločil," je za Kosarka.si dejal Zoran Dragić, ki je nastopil v dresu številka pet. Proti četrtemu moštvu Evrope v dvorani Leona ŠtukljaKrka je izgubila 49:56 – je dosegel eno točko. Spremljal pa ga je tudi brat Goran Dragić, ki je za isti vir dejal: "Mislim, da je to dobro za njegov razvoj. Veliko sem mu povedal o Aleksandru Džikiću, vemo, kako on dela. To potrebuje vsak mladi igralec, zato smo se tudi odločili za Novo mesto in Krko."

Tudi mi smo poklicali mlajšega od bratov Dragić, a za zdaj ne odgovarja na klice. Klic direktorju Slovana Janezu Maherju pa razkriva, da prestop s Kodeljevega očitno še ni dokončen: "Zoran Dragić je za zdaj še član Slovana. To je vse, kar lahko povem za zdaj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.