Zorman se dogovarja z Balićem

Foto: Žurnal24 Zorman na tabor vabi tudi Ivana Balića. (Foto: Slavko Kolar)
Rokometni poletni tabor Uroša Zormana v Savudriji se približuje. Kaj lahko se zgodi, da se bosta tabora, ki bo potekal od 25. junija do 1. julija, udeležila tudi Ivano Balić ali Nikola Karabatić.
Oglej si celoten članek

V Savudriji bo letos gostovalo približno sto otrok. Za športne in zabavne aktivnosti bodo poskrbeli vzgojitelji, med drugim Patrik Leban, Mladen Stanič, Anja Frešer, Sergeja Stefanišin, Marko Sajovic, Sebastjan Kopitar, Peter Marušič, Chris Bjorndalen in Uroš Bregar, ki je tudi strokovni vodja tabora.

In zakaj se je Uroš Zorman odločil, da znova organizira tabor za otroke? "Ker želim otrokom, da teden dni preživijo v rokometnem duhu, z moštvenim razmišljanjem, da dobijo priložnost spoznati nekatere športnike in z njimi preživijo popoldan. Pa tudi zaradi sebe, saj je rokomet moje življenje, v vseh letih osvojena znanja in izkušnje želim deliti z mladimi. Morda pa iz sto otrok na taboru v prihodnosti dobimo kakšnega izvrstnega reprezentanta ali reprezentantko. Vsekakor so otroci slovenska prihodnost."

Zorman (tudi) tokrat stavi na rokometne goste, ki bodo popestrili tabor v Savudriji. Udeležbo so že potrdili številni priznani rokometaši: Gorazd Škof, David Špiler, Dragan Gajić, Nenad Bilbija, Marko Bezjak, Luka in Miha Žvižej, Vid Kavtičnik, Uroš Rapotec ter Mirza Džomba. A Zorman obljublja še več: "Trenutno se še dogovarjam z Ivanom Balićem, Ivanom Čupićem ter Nikolo Karabatićem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.