Šport
31 ogledov

Zorman se dogovarja z Balićem

Zorman na tabor vabi tudi Ivana Balića. (Foto: Slavko Kolar) Žurnal24 main
Rokometni poletni tabor Uroša Zormana v Savudriji se približuje. Kaj lahko se zgodi, da se bosta tabora, ki bo potekal od 25. junija do 1. julija, udeležila tudi Ivano Balić ali Nikola Karabatić.

V Savudriji bo letos gostovalo približno sto otrok. Za športne in zabavne aktivnosti bodo poskrbeli vzgojitelji, med drugim Patrik Leban, Mladen Stanič, Anja Frešer, Sergeja Stefanišin, Marko Sajovic, Sebastjan Kopitar, Peter Marušič, Chris Bjorndalen in Uroš Bregar, ki je tudi strokovni vodja tabora.

In zakaj se je Uroš Zorman odločil, da znova organizira tabor za otroke? "Ker želim otrokom, da teden dni preživijo v rokometnem duhu, z moštvenim razmišljanjem, da dobijo priložnost spoznati nekatere športnike in z njimi preživijo popoldan. Pa tudi zaradi sebe, saj je rokomet moje življenje, v vseh letih osvojena znanja in izkušnje želim deliti z mladimi. Morda pa iz sto otrok na taboru v prihodnosti dobimo kakšnega izvrstnega reprezentanta ali reprezentantko. Vsekakor so otroci slovenska prihodnost."

Zorman (tudi) tokrat stavi na rokometne goste, ki bodo popestrili tabor v Savudriji. Udeležbo so že potrdili številni priznani rokometaši: Gorazd Škof, David Špiler, Dragan Gajić, Nenad Bilbija, Marko Bezjak, Luka in Miha Žvižej, Vid Kavtičnik, Uroš Rapotec ter Mirza Džomba. A Zorman obljublja še več: "Trenutno se še dogovarjam z Ivanom Balićem, Ivanom Čupićem ter Nikolo Karabatićem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.