Zupan nepreklicno zapušča skakalce

Foto: Žurnal24 Matjaž Zupan. (Foto: Boštjan Tacol)
Po naših informacijah Matjaž Zupan nepreklicno zapušča slovenske skakalce in odstopa z mesta glavnega trenerja reprezentance. Zupan je svoj odhod napovedal že po koncu lanske sezone.
Oglej si celoten članek

Čeprav nismo dobili uradne potrditve, po naših informacijah Matjaž Zupan nepreklicno zapušča mesto glavnega trenerja slovenske reprezentance. Informacijo smo seveda želeli preveriti tudi pri osrednjemu akterju zgodbe, a je njegov mobilni telefon v soboto zvečer zvonil v prazno.

Kljub temu, da zgodba še ni uradno potrjena, pa lahko predvidevamo, kaj je Zupana privedlo do te odločitve. Nekdanji uspešni smučarski skakalec je namreč že po finalu lanske sezone v Planici javno spregovoril o težavah. Vodstvu Smučarske zveze Slovenije (SZS) je očital predvsem nezaupanje in pomanjkanje podpore. "Motilo me je to, da nismo bili bolj lojalni s Smučarsko zvezo Slovenije. Da nismo bili kohezivni. To je ustvarilo slabo klimo," je takrat dejal Zupan in še dodal: "Tega se enostavno ne grem več." Zgodba je nato nekoliko potihnila, zdaj pa se je Zupan očitno odločil brezpogojno oditi z mesta glavnega trenerja. Če bo z njim odšel tudi športni direktor za skoke in nordijsko kombinacijo Franci Petek, ni znano.

Ponudbe iz tujine
Po naših informacijah naj bi Zupan že imel nekaj novih ponudb za delo, ki prihajajo iz tujine. Vsekakor bomo razpletu zgodbe sledili do konca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.