Zvezda potrdila: Stojanoviću dveletna pogodba

Foto: Crvenazvezdafk.com
Foto: Crvenazvezdafk.com
Slavišo Stojanovića so na seji upravnega odbora Crvene zvezde v ponedeljek zvečer tudi uradno potrdili za novega trenerja rdeče-belih, so Beograjčani sporočili prek uradne spletne strani.
Oglej si celoten članek

"Na sestanku upravnega odbora nogometnega kluba Crvena zvezda je bila sprejeta odločitev, da se 43-letnemu strokovnjaku ponudi dveletno sodelovanje," so v ponedeljek zvečer zapisali na uradni spletni strani Crvene zvezde (www.crvenazvezdafk.com).

Slaviša Stojanović, nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance in trener Domžal, Celja ter pomočnik Srečka Katanca v Združenih arabskih emiratih, bo na klopi beograjskega velikana zamenjal Portugalca Ricarda Sá Pinta, ki je klub po nekaj mesecih zapustil zaradi neurejenih razmer.

"Dileme ni več, Slaviša Stojanović bo v naslednjih dveh letih sedel na klopi Crvene zvezde," so še zapisali pri rdeče-belih. "Po odhodu Sá Pinta je bil nekdanji selektor Slovenije najresnejši kandidat za mesto trenerja najtrofejnejšega srbskega kluba, kar se je končno uresničilo. Stojanović se je decembra leta 1969 rodil v vasi Gornji Dejan blizu Vlasotinca, trenersko in igralsko kariero pa je zgradil v Sloveniji. Odraščal je v ljubljanskem naselju Štepanjsko."

Stojanović naj bi se že v torek popoldne pridružil ekipi, ki se nahaja na pripravah v Čatežu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.