Šport > Nogomet
22 ogledov

Zvezda potrdila: Stojanoviću dveletna pogodba

Stojanović FK Crvena zvezda naslovnica spletna stran potrditev novi trener Crvenazvezdafk.com
Slavišo Stojanovića so na seji upravnega odbora Crvene zvezde v ponedeljek zvečer tudi uradno potrdili za novega trenerja rdeče-belih, so Beograjčani sporočili prek uradne spletne strani.

"Na sestanku upravnega odbora nogometnega kluba Crvena zvezda je bila sprejeta odločitev, da se 43-letnemu strokovnjaku ponudi dveletno sodelovanje," so v ponedeljek zvečer zapisali na uradni spletni strani Crvene zvezde (www.crvenazvezdafk.com).

Slaviša Stojanović, nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance in trener Domžal, Celja ter pomočnik Srečka Katanca v Združenih arabskih emiratih, bo na klopi beograjskega velikana zamenjal Portugalca Ricarda Sá Pinta, ki je klub po nekaj mesecih zapustil zaradi neurejenih razmer.

"Dileme ni več, Slaviša Stojanović bo v naslednjih dveh letih sedel na klopi Crvene zvezde," so še zapisali pri rdeče-belih. "Po odhodu Sá Pinta je bil nekdanji selektor Slovenije najresnejši kandidat za mesto trenerja najtrofejnejšega srbskega kluba, kar se je končno uresničilo. Stojanović se je decembra leta 1969 rodil v vasi Gornji Dejan blizu Vlasotinca, trenersko in igralsko kariero pa je zgradil v Sloveniji. Odraščal je v ljubljanskem naselju Štepanjsko."

Stojanović naj bi se že v torek popoldne pridružil ekipi, ki se nahaja na pripravah v Čatežu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.