Zvezda pred tretjo zaporedno zvezdico

Foto: Crvena zvezda mts
Foto: Crvena zvezda mts
V regionalnem košarkarskem tekmovanju so odigrali drugo srečanje finalne serije.
Oglej si celoten članek

Beograjska Crvena zvezda je dobila tudi drugo tekmo na svojem parketu proti zagrebški Cedeviti (84:73) in jo le še ena zmaga loči od tretjega zaporednega naslova v ligi ABA.

Srbi so že prvo četrtino dobili za enajst, ob polčasu pa vodili za velikih 23 točk. V nadaljevanju so Hrvati malce ublažili poraz, a domačinov niso resneje ogrozili.

Za Zvezdo je bil najbolj učinkovit Charles Jenkins s 16 točkami, sedmimi skoki in štirimi asistencami, pri gostih je Miro Bilan vpisal 12 točk.

Tretja in morebitna četrta tekma bosta v četrtek oziroma petek odigrali v Zagrebu, morebitna peta bo v nedeljo v Beogradu. 

ABA, finale (druga tekma):

Crvena zvezda - Cedevita 84:73 (29:18, 28:16, 15:16, 12:23)  /2:0/
Jenkins 16 (7 sk, 4 as), Wolters 14 (5 as); Bilan 12, James 11.

/X:Y/ - izid v zmagah, igrajo na tri zmage

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.