Zvezda še bolj slovenska: prišel tudi Kelhar

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Šestmesečno pogodbo z beograjsko Crveno zvezdo je v torek podpisal slovenski reprezentančni branilec Dejan Kelhar, ki se bo na Marakani pridružil napadalcu Nejcu Pečniku in trenerju Slaviši Stojanoviću.
Oglej si celoten članek

Dejan Kelhar bo lahko s Crveno zvezdo po koncu šestmesečnega sodelovanja pogodbo tudi podaljšal, poročajo srbski mediji. Devetindvajsetletni branilec je tretji Slovenec v beograjskem moštvu po trenerju Slaviši Stojanoviću in napadalcu Nejcu Pečniku.

Nazadnje je Kelhar igral za azerbajdžansko Kabalo, v novem klubu pa bo igral z dresom s številko 44. Crvena zvezda, ki nadaljuje s pripravami na slovenski obali, pred nadaljevanjem sezone za točko zaostaja za mestnim rivalom Partizanom, Stojanović pa se je pred Kelharjem zanimal tudi za Marka Šulerja, še enega nekdanjega varovanca iz reprezentance, ki pa je izbral Maribor.

"Ne želim govoriti o sebi, vse boste videli na igrišču. Vesel sem, da sem prišel v tako veliko klub, jutri bom že na voljo trenerju. Verjamem, da se bom dobro vklopil v ekipo," je dejal šestkratni slovenski reprezentant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.