Zvezda slavila v Celju

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Košarkarji Tajfuna so v 17. krogu lige Aba izgubili s Crveno zvezdo s 63:73 (21:20, 35:39, 49:57).
Oglej si celoten članek

Košarkarji Tajfuna so doživeli tretji zaporedni poraz v ligi Aba, skupno desetega v sedemnajstih nastopih. Po nesrečno izgubljeni tekmi sredi tedna v Novem mestu, ki se je končala po dveh podaljških, so morali premoč priznati Crveni zvezdi, ki je v Celju slavila s 73:63.

Slovenski prvak se je v dvorani Golovec veliko bolje upiral aktualnemu prvaku lige Aba kot na prvi tekmi v Beogradu, ki jo je Crvena zvezda dobila s skoraj 50 točkami prednosti. Varovanci Dejana Mihevca, med katerimi zaradi poškodbe ni bilo prvega strelca Sandija Čebularja, so bili v igri za presenečenje še na začetku zadnje četrtine pri rezultatu 52:58. A nato so gostje dosegli nekaj lahkih košev, se oddaljili na 71:55 in zanesljivo prišli do svoje trinajste zmage.

Šentjurčani imajo v naslednjem krogu (2. januarja) še eno sila zahtevno nalogo, gostovanje pri vodilni Budućnosti, ki v ligi Aba poraza ne pozna že sedem tekem oziroma od začetka novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.