Zvezde Miamija z mehkimi koleni

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zvezdniško moštvo Miamija je na tretji tekmi polfinala vzhodne konference še drugič pokleknilo pred Indiano. Pacers so jih premagali visoko, s 94:75. San Antonio proti Los Angeles Clippers nadaljujejo dobre predstave iz rednega dela sezone.
Oglej si celoten članek

Superzvezdnik Miamija LeBron James je s soigralci izgubil še drugo tekmo konferenčnega polfinala proti Indiani, pri kateri je Roy Hibbert zbral 19 točk in pet blokad, George Hill je k zmagi dodal 20, Danny Granger 17 in David West 14 točk.

Prvi strelec gostov je bil tokrat Mario Chalmers s 25 točkami, James se je ustavil pri 22, vendar jih je le šest dosegel v drugem polčasu. Tokrat je v dresu Miamija povsem odpovedal Dwyane Wade, ki je dosegel le pet točk pri poraznem metu iz igre 2-13. Wade prvič na 95 tekmah končnice v prvem polčasu ni dosegel niti točke, po tekmi pa sarkastično dejal, da je s tem pisal zgodovino. Četrta tekma polfinala vzhoda bo v nedeljo prav tako v Indianapolisu.

Parker blestel na 30. rojstni dan

Košarkarji San Antonia pa nizajo dobre predstave, saj so na krilih dvojca Tony Parker – Tim Duncan prišli še do 16. zaporedne zmage (deset so jih zbrali v rednem delu prvenstva) in v zmagah povedli z 2:0. Tokrat so s 105:88 premagali Los Angeles Clippers, pri čemer je Parker na svoj 30. rojstni dan dosegel 22 točk, Duncan pa 18. Blake Griffin z 20 točkami ni zmogel preprečiti še drugega poraza košarkarjev iz Kalifornije.

Končnica lige NBA, polfinale vzhoda, izidi:
Indiana Pacers : Miami Heat 94:75

- Indiana v zmagah vodi z 2:1;

Polfinale zahod:
San Antonio Spurs : Los Angeles Clippers 105:88

- San Antonio v zmagah vodi z 2:0;

* moštva igrajo na štiri zmage.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.