Zvezdik kričal od bolečin ob groznem zlomu roke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Svetovni prvak v hudih bolečinah na nosilih zapustil stadion.
Oglej si celoten članek

Po veliki katastrofi, ki jo je Tottenham doživel med tednom, ko ga je v ligi prvakov na njegovi zelenici z zmago 7:2 ponižal Bayern, se tudi konec tedna ni začel po željah navijačev londonskega kluba. Ta je v Premier League gostoval pri Brightonu in izgubil z 0:3, ob tem pa za dlje časa ostal tudi brez svojega prvega vratarja Huga Llorisa.

Francoz, ki je lani s svojo reprezentanco postal svetovni prvak, jo je v gosteh na južni obali Anglije skupil že v tretji minuti dvoboja, ko je Brighton tudi povedel prav po Llorisovi napaki. Čuvaj mreže je ob posredovanju nerodno pristal na roki in nato obležal v bolečinah. Posredovanje zdravnikov je trajalo skoraj deset minut, nato pa so nesrečnega vratarja z zelenice odnesli na nosilih.

Zamenjal ga je rezervni vratar Paulo Gazzaniga, ki je kasneje še dvakrat klonil. Aaron Connolly je v polno meril v 32. in 65. minuti in postal prvi najstnik v Premier League po Kelechiju Iheanachu in maju 2016, ki je na eni tekmi dosegel dva gola. Devetnajstletni Irec je sicer prvič v karieri zaigral v prvi enajsterici Brightona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 01:40 6. Oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 17:46 5. Oktober 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za …

  • 17:46 5. Oktober 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.