Zvezdnice, ki ljubijo šport

Foto: Žurnal24 Cameron Diaz je najbolj pri srcu košarka. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Športni navdušenci niso le moški. Dokaz za to so uspešne in slavne ženske. V fotogaleriji si poglejte, za kateri klub navijajo slavne Zemljanke.
Oglej si celoten članek

Cameron Diaz – LA Lakers
Igralka Cameron Diaz je velika navijačica košarkarjev Los Angeles Lakers. Redke so domače tekme, ki jih zamudi, spremlja pa jih seveda iz prve vrste.

Eva Longoria Parker – San Antonio Spurs
To, da Teksačanka navija za košarkarje San Antonio Spurs, ni nič čudnega. Evo Longorio, ki je poročena s francoskim košarkarjem pri Spursih Tonyjem Parkerjem, velikokrat vidimo navijati za moža, vendar si mediji še zdaj niso na čistem, ali sploh ljubi košarko.

Elisha Cuthbert – Los Angeles Kings
Igralka Elisha Cuthbert kot prava Kanadčanka ljubi hokej na ledu. Pogosto jo lahko vidimo na tekmah hokejistov LA Kingsov, do zdaj pa je prijateljevala večinoma s hokejisti. Nič čudnega ni, da je trenutno zaljubljena v hokejista Calgaryja Diona Phaneufa.

Julia Stiles – New York Mets
Igralka Julia Stiles že vrsto led navija za bejzboliste New York Metsov. Leta 2006 je imela čast izvesti prvi udarec na tekmi svojega najljubšega kluba.

Ana Kurnikova – Miami Heat
Nekdanja teniška igralka se je po koncu športne kariere ustalila v Miamiju, njeno pozornost pa so pritegnili košarkarji Miami Heat. Danes se trudi biti na vsaki njihovi domači tekmi.

Lucy Pinder – Southampton Saints
Angleška manekenka Lucy Pinder je zaljubljena v nogomet. Navija za Southampton, sodelovala pa je tudi v promociji omenjenega kluba.

Jessica Alba – Golden State Warriors
Na seznamu lepotic, ki ljubijo šport, je še ena igralka. Jessica Alba ljubi košarko in Golden State Warriorse.

Jennifer Lopez – NY Yankees

Pevka, igralka, model, in kdo ve še kaj Jennifer Lopez navija za bejzboliste New York Yankees. Na njihovih tekmah je res ni videti velikokrat, jo pa zato večkrat opazijo z majico kluba.

Beyoncé Knowles – Houston Rockets

Ena najbolj popularnih svetovnih pevk Beyoncé Knowles obožuje košarkarje Houston Rocketsov, ki jih ponavadi spremlja v družbi svojega moža.

Ashley Judd – Kentucky Wildcats
Igralka Ashley Judd je bolj za študentsko košarko. Vsake toliko časa v živo drži pesti za Kentucky Wildcats, kjer je pogosto glavna zvezda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.