Šport
7 ogledov

Zvezdnice, ki ljubijo šport

Cameron Diaz je najbolj pri srcu košarka. (Foto: EPA)
1/11
Žurnal24 main
Športni navdušenci niso le moški. Dokaz za to so uspešne in slavne ženske. V fotogaleriji si poglejte, za kateri klub navijajo slavne Zemljanke.

Cameron Diaz – LA Lakers
Igralka Cameron Diaz je velika navijačica košarkarjev Los Angeles Lakers. Redke so domače tekme, ki jih zamudi, spremlja pa jih seveda iz prve vrste.

Eva Longoria Parker – San Antonio Spurs
To, da Teksačanka navija za košarkarje San Antonio Spurs, ni nič čudnega. Evo Longorio, ki je poročena s francoskim košarkarjem pri Spursih Tonyjem Parkerjem, velikokrat vidimo navijati za moža, vendar si mediji še zdaj niso na čistem, ali sploh ljubi košarko.

Elisha Cuthbert – Los Angeles Kings
Igralka Elisha Cuthbert kot prava Kanadčanka ljubi hokej na ledu. Pogosto jo lahko vidimo na tekmah hokejistov LA Kingsov, do zdaj pa je prijateljevala večinoma s hokejisti. Nič čudnega ni, da je trenutno zaljubljena v hokejista Calgaryja Diona Phaneufa.

Julia Stiles – New York Mets
Igralka Julia Stiles že vrsto led navija za bejzboliste New York Metsov. Leta 2006 je imela čast izvesti prvi udarec na tekmi svojega najljubšega kluba.

Ana Kurnikova – Miami Heat
Nekdanja teniška igralka se je po koncu športne kariere ustalila v Miamiju, njeno pozornost pa so pritegnili košarkarji Miami Heat. Danes se trudi biti na vsaki njihovi domači tekmi.

Lucy Pinder – Southampton Saints
Angleška manekenka Lucy Pinder je zaljubljena v nogomet. Navija za Southampton, sodelovala pa je tudi v promociji omenjenega kluba.

Jessica Alba – Golden State Warriors
Na seznamu lepotic, ki ljubijo šport, je še ena igralka. Jessica Alba ljubi košarko in Golden State Warriorse.

Jennifer Lopez – NY Yankees

Pevka, igralka, model, in kdo ve še kaj Jennifer Lopez navija za bejzboliste New York Yankees. Na njihovih tekmah je res ni videti velikokrat, jo pa zato večkrat opazijo z majico kluba.

Beyoncé Knowles – Houston Rockets

Ena najbolj popularnih svetovnih pevk Beyoncé Knowles obožuje košarkarje Houston Rocketsov, ki jih ponavadi spremlja v družbi svojega moža.

Ashley Judd – Kentucky Wildcats
Igralka Ashley Judd je bolj za študentsko košarko. Vsake toliko časa v živo drži pesti za Kentucky Wildcats, kjer je pogosto glavna zvezda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.