Zvezdnik Barce podaljšal pogodbo

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinski nogometni reprezentant Javier Mascherano je podaljšal pogodbo s katalonskim velikanom Barcelono.
Oglej si celoten članek

Argentinski branilec je zvestobo ekipi obljubil do leta 2019, nova pogodba pa mu bo prinesla več denarja, koliko, iz kluba niso sporočili. So pa sporočili novo višino odškodnine. Če bi ga hotel kdo kupiti, bi zanj moral plačati 100 milijonov evrov.

Javier Mascherano je v Barcelono prišel leta 2010, v njenem dresu je zbral 290 nastopov in osvojil 17 lovorik. Štirikrat je bil z njo najboljši v španskem prvenstvu, dvakrat pa v ligi prvakov. Pred prihodom v Katalonijo je nastopal za Liverpool, West Ham United, brazilski Corinthians in River Plate.

Iz Barcelone so tudi sporočili, da bodo v petek podpisali novo pogodbo tudi z Brazilcem Neymarjem. Ta naj bi zvestobo obljubil do leta 2021.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.