Zvezdnik Bayerna suspendiran po fizičnem napadu na soigralca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mane je bil zaradi neprimernega obnašanja is spora s soigralci suspendiran s strani kluba.
Oglej si celoten članek

Nogometaš münchenskega Bayerna Sadio Mane je dobil eno tekmo prepovedi igranja, ki mu jo je vodstvo kluba izreklo zaradi spora s soigralcem po tekmi lige prvakov z Manchester Cityjem.

Kot poročajo nemški mediji, naj bi Mane po tekmi v slačilnici udaril soigralca Leroya Saneja, še hujši incident so preprečili drugi nogometaši, ki so ju ločili.

Klub tega ni potrdil, v sporočilu je le zapisal, da igralca ne bo v postavi za naslednjo tekmo bundeslige proti Hoffenheimu, razlog je neprimerno obnašanje. Grozi mu tudi finančna kazen.

Nogometaša naj bi se sprla že na igrišču v zadnjih minutah prve četrtfinalne tekme lige prvakov, ki jo je Bayern izgubil z 0:3. To je bil najhujši poraz bavarske ekipe v evropskem tekmovanju po letu 2017, ki je nemškemu prvaku močno zmanjšal možnosti za preboj v polfinale. Povratna tekma med tema ekipama bo v sredo v Münchnu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.