Šport > Nogomet
1087 ogledov

Zvezdnik Bayerna suspendiran po fizičnem napadu na soigralca

Sadio Mane in Leroy Sane Profimedia
Mane je bil zaradi neprimernega obnašanja is spora s soigralci suspendiran s strani kluba.

Nogometaš münchenskega Bayerna Sadio Mane je dobil eno tekmo prepovedi igranja, ki mu jo je vodstvo kluba izreklo zaradi spora s soigralcem po tekmi lige prvakov z Manchester Cityjem.

Kot poročajo nemški mediji, naj bi Mane po tekmi v slačilnici udaril soigralca Leroya Saneja, še hujši incident so preprečili drugi nogometaši, ki so ju ločili.

Klub tega ni potrdil, v sporočilu je le zapisal, da igralca ne bo v postavi za naslednjo tekmo bundeslige proti Hoffenheimu, razlog je neprimerno obnašanje. Grozi mu tudi finančna kazen.

Nogometaša naj bi se sprla že na igrišču v zadnjih minutah prve četrtfinalne tekme lige prvakov, ki jo je Bayern izgubil z 0:3. To je bil najhujši poraz bavarske ekipe v evropskem tekmovanju po letu 2017, ki je nemškemu prvaku močno zmanjšal možnosti za preboj v polfinale. Povratna tekma med tema ekipama bo v sredo v Münchnu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.