Zvezdnik Crvene zvezde šokiral v finalu: "Kdo je najboljši? Primorska!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Krilnemu centru Crvene zvezde je tekom minute odmora nekoliko popustila koncentracija.
Oglej si celoten članek

Zelo napeto je bilo v finalu letošnjega Pokala Radivoja Koraća, kjer je Partizan po podaljških s 85:84 premagal svojega velikega tekmeca, Crveno zvezdo.

Čustva in napetost so očitno vplivala tudi na koncentracijo srbskega centra Crvene zvezde, Marka Jagodića Kuridže, ki je v nekem trenutku celo pozabil, za koga igra.

Foto: Twitter Marko Jagodić-Kuridža

Jagodić Kuridža je namreč še lep del letošnje sezone branil barve Kopra Primorske, po finančnem kolapsu kluba pa je prestopil k srbskemu velikanu. Očitno pa mu je Koper Primorska ostala v lepem spominu, saj se je pod vtisom tekme nekoliko zmedel ter na vprašanje "Kdo je najboljši?" odgovoril: "Primorska!"

Posnetek Zvezdine minute odmora je tako postal pravi spletni hit, ki je nasmejal številne ljubitelje košarke, še posebej tiste, ki stiskajo pesti za nedavnega zmagovalca Pokala Spar.

Finale Še tretjič zapored isti pokalni zmagovalec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.