Zvezdnik Formule 1 po finalu Eura žrtev nasilnega ropa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dirkača formule 1 Norrisa so v kaosu po koncu finala na Wembleyju oropali.
Oglej si celoten članek

Dogajanje pred in na stadionu Wembley ob finalu evropskega nogometnega prvenstva med Italijo in Anglijo je v Veliki Britaniji poskrbelo za številne ostre odzive, danes pa so razkrili še en primer nasilnega vedenja. Dirkaču formule 1 Landu Norrisu so po finalu v ropu ukradli dragoceno ročno uro.

Razočaranje Angležev na športnem terenu po finalnem porazu z Italijo so zasenčili številni incidenti, tudi nasilen vdor skupine navijačev brez vstopnic na Wembley ter poškodbe policistov in redarjev, ki so se spopadli z nasilneži.

Zdaj so v Londonu razkrili še eno ne preveč spodbudno novico, povezano s finalom: moštvo formule 1 McLaren je sporočilo, da so njihovega dirkača Landa Norrisa, ko se je po tekmi vračal k avtomobilu, oropali in mu ukradli ročno uro znamke Richard Mille, vredno 55.000 evrov.

Foto: Twitter Lando Norris

Ekipa je sporočila, da je bil 21-letnik, ki ga ta konec tedna čaka dirka na domačem Silverstonu, pretresen, a je v dogodku na srečo ostal nepoškodovan. Dogodek že preiskuje policija, zato v ekipi niso razkrili več informacij.

Po poročilih angleških medijev naj bi zločinca zvezdnika Formule 1 pričakala pri njegovem avtomobilu, eden ga je nato prijel in držal, medtem ko mu je drugi z roke snel uro.

Londonska policija je v izgredih ob tekmi sicer aretirala 53 oseb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:28 14. Julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.