Zvezdnik iz bolnišnice v domačo oskrbo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sedeminpetdesetletni nekdanji zvezdnik New York Knicks je trenutno trener univerzitetne ekipe Georgetown.
Oglej si celoten članek

Nekdanji zvezdnik košarkarske lige NBA Patrick Ewing, ki je pred dnevi razkril, da je okužen z novim koronavirusom, je že zapustil bolnišnico. Njegov sin je tvitnil, da se oče počuti dobro in da bo do nadaljnjega v domači oskrbi.

"Oče je doma in okreva. Spremljali bomo simptome in se ravnali po smernicah, ki so nam jih dali zdravniki. Hvala vsem za spodbudna sporočila in ostanite zdravi," je zapisal Patrick Ewing mlajši.

Capri Bryant Ko bi vsaj očka lahko to videl! Najmlajša Bryantova hčerkica stopila srca!

Sedeminpetdesetletni nekdanji zvezdnik New York Knicks je trenutno trener univerzitetne ekipe Georgetown. "Vse bo v redu. Skupaj bomo zmagali," je sporočil član Hiše slavnih lige NBA in se ob zahvalil zdravniškemu osebju, ki je skrbelo zanj.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.