Zvezdnik Manchester Cityja norel v studiu ter ob lepi novinarki

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nogometaš Manchester Cityja si je dal duška ob slavju uvrstitve na Euro 2020.
Oglej si celoten članek

Ukrajinski reprezentant Aleksander Zinčenko je tekom prenosa v živo priredil pravo predstavo proslavljajoč zmago nad Portugalsko ter uvrstitev na Evropsko prvenstvo 2020.

Zinčenko je najprej norel v društvu svojega dekleta, prisrčne novinarke Vlade Sedan, prav tako pa si je dal duška kasneje v televizijskem studiu.

Pri miru ni oustil niti svoje soigralce, ko je Sedanova poizkušala od njih dobiti kakšno izjavo, toda verjetno mu ni nihče pretirano zameril, saj je bilo vzdušje v Ukrajini resnično praznično.

Zinčenko je sicer že dobro znan po podbnih akcijah, saj je Sedanovo že znal večkrat poljubiti, ko je ta od nogometašev pobirala izjave po tekmi.

"Težje je, kot..." Legendarni italijanski nogometaš neprepoznaven po hudi borbi z rakom

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.