Zvezdnik med tekmo s pivom v roki, domači navijači pobesneli

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdanji nogometaš Uniteda ob vrnitvi ni doživel toplega sprejema. Vse skupaj je znal tudi začiniti.
Oglej si celoten članek

Ángel Di María je leta 2014 iz madridskega Reala prestopil v Manchester United za tedaj najvišjo vsoto v zgodovini angleškega nogometa, navijači rdečih vragov pa so pričakovali, da bo Argentinec eden izmed tvorcev nove zlate dobe kluba. A to se ni zgodilo. Di María je za United na primer zbral le 27 ligaških nastopov in dosegel tri zadetke, nato pa spakiral kovčke in odšel v Paris Saint-Germain.

S Parižani se je zdaj vrnil na Old Trafford, njegova ekipa pa je v osmini lige prvakov z 2:0 dobila tekmo v gosteh in tako naredila velik korak k uvrstitvi v četrtfinale. Argentinski nogometaš na svojem nekdanjem stadionu ni doživel dobrodošlice, domačim navijačem pa se je še dodatno zameril v zaključku prvega polčasa, ko je po njihovem mnenju pretiraval z zvijanjem ob zelenici ob naletu domačega kapetana Ashleyja Younga.

Liga prvakov Parižani v drugem polčasu gospodarili na Old Traffordu

Ta je že prej prav po kotu zabeležil svojo prvo asistenco ob zadetku Presnela Kimpembeja, nato pa je še na lepši način našel Kyliana Mbappeja za končnih 2:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.