Šport > Nogomet
3557 ogledov

Zvezdnik med tekmo s pivom v roki, domači navijači pobesneli

Angel Di Maria Epa
Nekdanji nogometaš Uniteda ob vrnitvi ni doživel toplega sprejema. Vse skupaj je znal tudi začiniti.

Ángel Di María je leta 2014 iz madridskega Reala prestopil v Manchester United za tedaj najvišjo vsoto v zgodovini angleškega nogometa, navijači rdečih vragov pa so pričakovali, da bo Argentinec eden izmed tvorcev nove zlate dobe kluba. A to se ni zgodilo. Di María je za United na primer zbral le 27 ligaških nastopov in dosegel tri zadetke, nato pa spakiral kovčke in odšel v Paris Saint-Germain.

S Parižani se je zdaj vrnil na Old Trafford, njegova ekipa pa je v osmini lige prvakov z 2:0 dobila tekmo v gosteh in tako naredila velik korak k uvrstitvi v četrtfinale. Argentinski nogometaš na svojem nekdanjem stadionu ni doživel dobrodošlice, domačim navijačem pa se je še dodatno zameril v zaključku prvega polčasa, ko je po njihovem mnenju pretiraval z zvijanjem ob zelenici ob naletu domačega kapetana Ashleyja Younga.

Vse skupaj je nekatere domače privržence ujezilo do te mere, da je proti Argentincu ob izvajanju kota poletelo kar nekaj steklenic, med njimi tudi pivo. Di María se je odzval pobral steklenico piva in nakazal požirek, kar je še dodatno razbesnelo navijače. A zadnji se je smejal Argentinec.

Liga prvakov Šport Parižani v drugem polčasu gospodarili na Old Traffordu

Ta je že prej prav po kotu zabeležil svojo prvo asistenco ob zadetku Presnela Kimpembeja, nato pa je še na lepši način našel Kyliana Mbappeja za končnih 2:0.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.