Zvezdnik moral oditi, ker ima previsoko plačo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Brezplačen prestop nogometnega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Alexis Sanchez bo ostal pri milanskem Interju, zanj je v tej sezoni sicer igral kot posojeni nogometaš Manchester Uniteda. Čilenec je v dresu črno-modrih sicer zbral štiri zadetke in 10 zadetkov. Pri rdečih vragih si niso želeli Sanchezove vrnitve, zato bo zdaj lahko ta brez odškodnine dokončno prestopil v milanski klub.

Prvi cilj Uniteda je bil namreč ta, da se rešijo astronomske plače, ki si jo je po prestopu iz Arsenala pri klubu iz Old Trafforda zagotovil čilenski reprezentant. "V Manchester Unitedu je vedno mesto za dobre nogometaše in dobre osebe. A ko na primer urejate dnevno sobo, kupite kavč, ki je lep in vam je všeč, vendar se preprosto ne vklopi v vaš razpored," je 31-letnem ofenzivnem nogometašu sicer izjavil prvi mož na klopi Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.

Foto: Profimedia Alexis Sanchez

Na koncu so Sanchez, United in Inter prišli do dogovora, da bo angleški velikan razdrl pogodbo z nogometašem, Inter pa ga bo tako lahko brezplačno pripeljal v svoje vrste, vendar morajo Milančani prevzeti Čilenčevo plačo. Sanchez bo tako še naprej sodil med nogometaše z najvišjimi rednimi prihodki. Na leto bo zaslužil sedem milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.