Zvezdnik na trening z avtom vrednim 2.000 evrov, soigralci niso mogli verjeti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ob Ferrariju zdaj kraljuje še fiat.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Interja Arturo Vidal se je na zadnji trening pred obračunom z Udinesejem, ki so ga nogometaši iz Milana sicer dobili z zadetkoma Joaquina Corree z 2:0, pripeljal v prav posebnem vozilu. Z njim je navdušil soigralce in tudi sledilce na socialnih omrežjih.

"Končno sem dobil to darilo. Uresničile so se mi sanje. Leta sem čakal, da sem ga dobil," je ob posnetku svojega Fiata Pande sicer zapisal Čilenec, ki ima v svoji garaži precej 'večje mrcine'. Med njimi tudi Ferrarija 488 Spider, ki lahko razvije hitrost do 330 km/h, tu sta še Brabus Amg G700 in Volvo XC 90.

Po oceni italijanskih medijev naj bi bla Vidalova Fiat Panda vredna okoli 2.000 evrov.

Video Zvezdnik tako pijan, da ni uspel sesti v avto

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:15 31. Oktober 2021.

    Moj sanjski avto je Lada Niva, upam, da tudi meni kdo uresniči rojstnodnevno željo. Ni vse v dragih, novih avtih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.