Šport > Nogomet
4339 ogledov

Zvezdnik tako pijan, da ni uspel sesti v avto

Arturo Vidal Reševalni pas/Twitter
Nogometni zvezdnik je imel precejšnje težave.

Na socialnih omrežjih se je pojavil posnetek čilenskega reprezentanta Artura Vidala, ki nogometaša Interja ne prikazuje v najlepši luči. Čilenec, ki je že v preteklosti imel težave z alkoholom, pri tem je med drugim v domovini vinjen povzročil tudi prometno nesrečo, se je znova iz napačnih razlogov znašel pod drobnogledom medijev.

Julia Roberts Reprezentanca Šport Nogometašem grozi izključitev s turnirja, v hotel so vozili prostitutke

Vidal na srečo tokrat ni poskušal sesti za volan, a je imel precej težav pri vstopu v avtomobil. Sprva je želel v kabriolet splezati, a je pri tem skoraj naredil preval nazaj, kasneje pa je z nekaj pomoči le 'pristal' na sovozniškem sedežu.

Pri Gazzetti dello Sport so zapisali, da gre za dogodek iz sredine avgusta, zgodil naj bi se tri dni pred Interjevo uvodno tekmo v Serie A proti Genoi.

V klubu so bili že prej seznanjeni s posnetkom, ki je zdaj postal viralen. Po pisanju Gazzette so pri Interju zaradi tega že opravili resen razgovor s Čilencem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.