Šport > Nogomet
1376 ogledov

Inter brez zmage, Ibrahimović odločil derbi

Sampdoria Inter Serie A Epa Inter je v Genovi iztržil le remi.
V nedeljo je bila odigrana glavnina tretjega kola elitne italijanske lige.

Nogometaši Interja, za katerega je Samir Handanović odigral vso tekmo, so v tretjem kolu Serie A na gostovanju pri Sampdorii zabeležili prvi remi (2:2). Aktualni prvaki so sicer povedli v 18. minuti, ko je bil natančen Federico Dimarco. Sampdoria je izenačila 15 minut kasneje, ko je zadel Maya Yoshida, še pred polčasom pa je vodstvo črno-modrim zagotovil Lautaro Martínez. Na začetku drugega polčasa je za izenačenje poskrbel Tommaso Augello, rezultat pa se kljub terenski premoči Sampdorie v drugem delu ni več spremenil.

Drugi slovenski vratar Vid Belec je v dresu Salernitane na gostovanju pri Torinu vpisal visok poraz (4:0). Belec je branil vso tekmo, njegovo moštvo pa je ostalo na samem dnu lestvice.

Fabinho Leeds Liverpool EPL Premier League Šport Slavje na vročem gostovanju pokvarila grda poškodba

Zlatan Ibrahimović AC Milan Lazio | Avtor: Epa Epa

Derbi nedeljskega sporeda je bil odigran na San Siru, kjer je AC Milan premagal Lazio (2:0) in ob Napoliju in Romi ostal edina stoodstotna ekipa v ligi. Za domače je sprva zabil Rafael Leão, nato je Franck Kessié zgrešil enajstmetrovko, tri točke pa je črno-rdečim zagotovil rekonvalescent Zlatan Ibrahimović.

Napoli : Juventus Serie A Šport Črnigoj premagal Štulca in Stojanovića, še en poraz Juventusa

Empoli, pri slednjem je Leo Štulac igral od 62. minute, Petar Stojanović pa do 83. minute, je v soboto priznal premoč Venezii (1:2). Pri Benečanih je Domen Črnigoj igral od 54. minute.

V Bergamu je Atalanta Josipa Iličića gostila Fiorentino in izgubila (1:2). V 82. minuti je v igro vstopil tudi Iličić, ki pa ni pripomogel k spremembi izida.

Serie A, 3. kolo:

Sampdoria - Inter 2:2 (1:2)
AC Milan - Lazio 2:0 (1:0)
AS Roma - Sassuolo 2:1 (1:0)
Cagliari - Genoa 2:3 (1:0)
Spezia - Udinese 0:1 (0:0)
Torino - Salernitana 4:0 (1:0)
Empoli - Venezia 1:2 (0:1)
Napoli - Juventus 2:1 (0:1)
Atalanta - Fiorentina 1:2 (0:1) 

PONEDELJEK:
Bologna - Hellas Verona

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice