Šport > Nogomet
281 ogledov

Znan novi trener Samirja Handanovića

simone inzaghi Epa Trener Lazia Simone Inzaghi.
Simone Inzaghi nič več trener Lazia, naslednja postaja Inter.

Vodstvo italijanskega nogometnega prvoligaša Lazia je v sporočilu za javnost potrdilo, da Simone Inzaghi ni več trener nebeško modrih iz Rima. Po poročanju medijev v Italiji bo ta po novem trener prvaka Interja iz Milana, kjer igra tudi nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović.

 

Inzaghi je imel veljavno pogodbo z Laziem do konca junija, sinoči pa naj bi pristal na podaljšanje do junija 2024. Toda Inter je danes prišel z boljšo ponudbo, zaradi česar si je Inzaghi premislil. V Italiji pričakujejo, da bo v petek Inter za trenerja uradno potrdil Inzaghija, ki naj bi podpisal dvoletno pogodbo z letno plačo štiri milijone evrov in milijonom bonusa.

Lazio v sporočilu za javnost sicer ni z imenom in priimkom poimenoval 45-letnega trenerja, ki je ekipo vodil od zadnjih krogov sezone 2015/16 in jo popeljal do pokalnega naslova, dveh italijanskih superpokalov in tudi do prve uvrstitve v ligo prvakov po 13 letih.

Inzaghi je za Lazio sicer igral od 1999 do 2010, vmes je bil tudi posojen Sampdorii in Atalanti.

 
Komentarjev 2
  • anne0 17:09 03.junij 2021.

    Zanesljiva in resna kreditna ponudba. Z veseljem vam bomo pomagali pri posojilih med posamezniki, če ste resnični. V partnerstvu smo z ljudmi v dobri veri, ki so vam na voljo 24 ur na dan in 24 ur na dan, da ...prikaži več se odzovejo na vaše klice in pritožbe. Naše ponudbe posojil se gibljejo od 1.500 do 50.000 EUR s stopnjo 2%. Zadevno dobroimetje se povrne "v obdobju od 12 do 360 mesecev, odvisno od zahtevanega zneska". Upoštevajte, da delamo v vaše zadovoljstvo, eledgefinance@gmail.com prisrčno

  • Kathleen_Barrera 16:12 03.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦