Zvezdnik NBA: "Prijatelji so ostali brez nog"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ameriški zvezdnik košarkarske lige NBA Ray Allen je novinarjem priznal, da bi bil, če bi še naprej igral za Boston Celtic, verjetno med navijači ob ciljni ravnini bostonskega maratona, kjer so v eksploziji bombe pred dnevi umrli trije ljudje.
Oglej si celoten članek

Ray Allen je dolga leta nosil dres Boston Celtic, lani pa se je preselil k aktualnim prvakom Miami Heat, zato ga letos ni bilo med navijači v cilju bostonskega maratona, ki je bil tarča bombnega napada.

Allen je novinarjem dejal, da je bila med poškodovanimi družinska prijateljica, ki je ostala brez noge, ena od treh smrtnih žrtev pa je bila natakarica v lokalu njegovega dobrega prijatelja.

"Naša družinska prijateljica je tekla na maratonu. Zdaj je na intenzivni negi, ker je izgubila nogo. Moj dober prijatelj je izgubil svojo delavko v lokalu. V eksploziji je bil poškodovan tudi kuhar v istem lokalu. Izgubil je eno ali obe nogi in je v kritičnem stanju. Prijatelju sem dejal, da bom morda prihodnje leto v spomin na žrtve maratona tekel tudi sam. Verjamem, da bo prihodnje leto še enkrat več sodelujočih na maratonu kot letos," je dejal Allen.

Slavni košarkar je bil v času igranja za Boston Celtic večkrat med navijači na bostonskem maratonu. "Če bi še naprej igral za Kelte, bi bil verjetno tudi sam med gledalci v cilju. Moja mama je trikrat tekla na maratonu, žena pa dvakrat. Z družino smo vedno navijali v cilju. Ko le pomislim na to, mi postane slabo," še pravi košarkar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.