Zvezdnik po brutalnem trčenju obležal na parketu

Foto: Epa kevin love
Košarkarja Cleveland Cavaliers čakajo dodatne preiskave.
Oglej si celoten članek

V prvi četrtini šeste tekme finala vzhodne konference v ligi NBA med Cleveland Cavaliers in Boston Celtics se je poškodoval zvezdnik konjenikov Kevin Love.

Ameriški košarkar je v napadu njegove ekipe z glavo trčil v novinca Bostona Jaysona Tatuma in v bolečinah obležal na parketu. Tatum, ki je dobil udarec v zatilje, jo je odnesel brez hujših posledic.

Foto: Epa kevin love

Love je ob pomoči zdravniškega osebja zapustil prizorišče in v garderobi opavil pregled zaradi suma pretresa možganov. Pred sedmo in odločilno tekmo ga čakajo dodatni zdravniški pregledi, možnosti njegovega nastopa pa naj bi bile nekje 50-odstotne.

Love je na prvih petih tekmah finalne serije v povprečju igral 31 minut ter prispeval 15 točk in 11 skokov. Na šesti tekmi je odigral le pet minut in v tem času zbral štiri skoke ter zgrešil tri mete iz igre.

Cleveland je šesto tekmo dobil z izidom 109:99 in izid v seriji poravnal na 3:3. Mož odločitve je bil izjemno razpoloženi LeBron James, ki je dosegel 46 točk, 11 skokov in devet podaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.