Šport > Košarka
1641 ogledov

Zvezdnik po brutalnem trčenju obležal na parketu

kevin love Epa
Košarkarja Cleveland Cavaliers čakajo dodatne preiskave.

V prvi četrtini šeste tekme finala vzhodne konference v ligi NBA med Cleveland Cavaliers in Boston Celtics se je poškodoval zvezdnik konjenikov Kevin Love.

Ameriški košarkar je v napadu njegove ekipe z glavo trčil v novinca Bostona Jaysona Tatuma in v bolečinah obležal na parketu. Tatum, ki je dobil udarec v zatilje, jo je odnesel brez hujših posledic.

kevin love | Avtor: Epa Epa

Love je ob pomoči zdravniškega osebja zapustil prizorišče in v garderobi opavil pregled zaradi suma pretresa možganov. Pred sedmo in odločilno tekmo ga čakajo dodatni zdravniški pregledi, možnosti njegovega nastopa pa naj bi bile nekje 50-odstotne.

Love je na prvih petih tekmah finalne serije v povprečju igral 31 minut ter prispeval 15 točk in 11 skokov. Na šesti tekmi je odigral le pet minut in v tem času zbral štiri skoke ter zgrešil tri mete iz igre.

Cleveland je šesto tekmo dobil z izidom 109:99 in izid v seriji poravnal na 3:3. Mož odločitve je bil izjemno razpoloženi LeBron James, ki je dosegel 46 točk, 11 skokov in devet podaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice