Šport > Košarka
1754 ogledov

Šok: Lepa dekleta po formuli 1 na udaru še v NBA

Silver dancers Epa
Navijači so nezadovoljni.

Plesalke, ki med prekinitvami v ligi NBA zabavajo gledalce, so bila v zadnjih desetletjih značilnost ameriških košarkarskih tekem, a časi se spreminjajo. To so kot prve občutile Srebrne plesalke (Silver Dancers) ekipe San Antonio Spurs. Po natanko četrt stoletja je plesna skupina ostala brez posla.

Vodilni m ožje Ostrog so se odločili za bol 'družinsko nastrojeno' skupino, ki se imenuje 'San Antonio Spurs Hype Team'. Za takšno potezo so se pri Spurs odločili po pritožbah, ki so jih prejeli na račun svojih plesalk, predvsem zaradi njihovih oblek in koreografij.

Navijači so že pokazali nezadovoljstvo z odločitvijo kluba, na socialnih omrežjih so številni zahtevali vrnitev plesalk, svojo podporo pa so izkazali s 'bring back the chaps'. A to ne bo pomagalo, iz kluba so že sporočili, da je odločitev dokončna.

Še v večjem šoku so plesalke, ki so čez noč ostale brez posla. "Moje srce je strto," je zapisala ena izmed njih. "Vse svoje življenje sem preselila sem, da bi postala srebrna plesalka. Zdaj je vse skupaj izginilo, kot da nikoli ni obstajalo. Hvala za vso podporo," pa druga.

Komentarjev 1
  • Bizgec 06:16 23.maj 2018.

    Ko bodo ugotovili, da so jim ratingi padli, bodo nazaj.