Zvezdnik po tekmi zaprosil Ronalda za fotografijo

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo
Srbski zvezdnik je pristopil k portugalskemu in ga prosil za uslugo.
Oglej si celoten članek

Srbska reprezentanca je pred domačimi gledalci izgubila proti Portugalski in tako utrpela velik udarec pri lovu na evropsko prvenstvo. Ob zmagi aktualnih evropskih prvakov je bil natančen tudi Cristiano Ronaldo. Ta je med dvobojem sicer poslušal vzklike "Messi, Messi", a se je srbskim navijačem 'oddolžil' na njemu najljubši način. Zadel je za 1:3 v 80. minuti dvoboja.

Po njem je do slovitega Portugalca pristopil zvezdnik Manchester Uniteda Nemanja Matić. Srbski reprezentant je po tekmi namreč potrpežljivo počakal na Ronalda ter ga prosil za fotografijo, ki je razveselila njegovega sina. Sam je prevzel vlogo fotografa, otrok pa se odslej lahko pohvali tudi z originalnim dresom portugalskega superzvezdnika.

Velik šok Lahko bi igral za BiH, a se je odločil za 'palčka' in pripravil senzacijo

Vsaj en navijač Srbije je tako stadion Marakana zapuščal srečen.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.