Zvezdnik preživel letalsko nesrečo, nato vse objavil na spletu

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Na Floridi je prišlo do nesreče, v katero je bil vpleten svetovni prvak.
Oglej si celoten članek

V soboto je na letališču za zasebna letala v Fort Lauderdalu skušalo vzleteti manjše potniško letalo z zvezdniškim tovorom. Na njem je bil namreč boksarski svetovni prvak Gervonta Davis s prijatelji.

Pilot je med poskusom vzleta zaznal težave v nosu plovila, kar je botrovalo izgubi nadzora. Letalo je zavilo z zaletne steze in končalo poleg nje.

Nihče na krovu ni bil poškodovan, enemu potniku pa so reševalci nudili hitro zdravstveno pomoč, poročajo lokalni mediji. Letalo je bilo sicer namenjeno v Las Vegas.

Video Kot Mike Tyson: neverjeten detajl iz ringa!

Takoj po nesreči je Davis posnel nekajminutni video in ga objavil na svojem Instagramu. Razkril je, da ni prišlo do hujše katastrofe, a da je zelo pretresen.

"Vzletelo je, a ni vzletelo," je razlagal Davis. "O moj bog. Sem dobro, samo rit me boli ... Vse je v redu, le preznojen sem in malo se tresem," je dodal Američan.

Davis ima v svoji profesionalni karieri 25 zmag in 0 porazov. Nazadnje se je boril junija, ko je v Atlanti za svetovni naslov v superlahki kategoriji po verziji WBA z nokavtom premagal dotlej neporaženega Maria Barriosa.

26-letnik iz Baltimora z vzdevkom "Tank" je pred tem držal še dva naslova po verziji WBA: v peresnolahki in lahki kategoriji. Trenutno je tako trikratni svetovni prvak.

Foto: Twitter Gervonta Davis

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.