Šport
14967 ogledov

Zvezdnik preživel letalsko nesrečo, nato vse objavil na spletu

Gervonta Davis letalska nesreča PrtSc
Na Floridi je prišlo do nesreče, v katero je bil vpleten svetovni prvak.

V soboto je na letališču za zasebna letala v Fort Lauderdalu skušalo vzleteti manjše potniško letalo z zvezdniškim tovorom. Na njem je bil namreč boksarski svetovni prvak Gervonta Davis s prijatelji.

Pilot je med poskusom vzleta zaznal težave v nosu plovila, kar je botrovalo izgubi nadzora. Letalo je zavilo z zaletne steze in končalo poleg nje.

Nihče na krovu ni bil poškodovan, enemu potniku pa so reševalci nudili hitro zdravstveno pomoč, poročajo lokalni mediji. Letalo je bilo sicer namenjeno v Las Vegas.

Youness Baalla David Nyika Tokio 2020 Video Šport Kot Mike Tyson: neverjeten detajl iz ringa!

Takoj po nesreči je Davis posnel nekajminutni video in ga objavil na svojem Instagramu. Razkril je, da ni prišlo do hujše katastrofe, a da je zelo pretresen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gervonta Davis (@gervontaa)

"Vzletelo je, a ni vzletelo," je razlagal Davis. "O moj bog. Sem dobro, samo rit me boli ... Vse je v redu, le preznojen sem in malo se tresem," je dodal Američan.

Davis ima v svoji profesionalni karieri 25 zmag in 0 porazov. Nazadnje se je boril junija, ko je v Atlanti za svetovni naslov v superlahki kategoriji po verziji WBA z nokavtom premagal dotlej neporaženega Maria Barriosa.

26-letnik iz Baltimora z vzdevkom "Tank" je pred tem držal še dva naslova po verziji WBA: v peresnolahki in lahki kategoriji. Trenutno je tako trikratni svetovni prvak.

Gervonta Davis | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice