Šport
459 ogledov

Boksarska legenda se vrača v ring

Manny Pacquiao Epa
Manny Pacquiao se po dveletni odsotnosti vrača v svet profesionalnega boksa.

Filipinska boksarska legenda Manny Pacquiao, ki je zadnja leta v svoji domovini uspešen politik, se po dveletni odsotnosti vrača v ring. Kot je nekdanji šampion zapisal prek Twitterja, se bo avgusta v Las Vegasu pomeril z za zdaj še nepremaganim prvakom lahkih kategorij Errolom Spenceom.

Dvainštiridesetletni legendarni boksar bo tako prvič po juliju 2019 spet stopil v ring. Nazadnje je za naslov premagal Keitha Thurmana.

Tyson Fury : Deontay Wilder Nič od spektakla? Šport Kakšen preobrat! Sodišče ogrozilo dvoboj med Furyjem in Joshuo!

Svoje načrte je na Twitterju razkril s promocijskim plakatom za dvoboj, na katerem piše: "Pacquiao v Spence, August 21, 2021, Las Vegas, Nevada".

Dvoboj je potrdil tudi Spence, ki je prek Instagrama zapisal: "Pogodba podpisana! Se vidimo v Vegasu za največji dvoboj leta."

Pacquiao, sicer uspešen senator na Filipinih, ki naj bi se po pisanju Guardiana spogledoval tudi s predsedniškim stolčkom na volitvah 2022, je v pogovoru za ameriški Athletic dejal, da bo ta dvoboj bržkone njegov zadnji.

"Vedno rad izzivam najboljše borce," je dejal Pacquiao, še danes edini boksar v zgodovini, ki je osvojil svetovne naslove v osmih različnih težnostnih kategorijah.

Komentarjev 1
  • Beverly_Floyd 14:11 22.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop d0 interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦