Šport
32653 ogledov

Borka v spodnjem perilu izzvala bes nasprotnice

Twitter
Avstralska boksarska senzacija je izpolnila svojo obljubo in se na tehtanju pojavila v zapeljivem spodnjem perilu.

Avstralka Ebanie Bridges (5-0) na tehtanju pred obračunom za prosti šampionski pas po verziji WBA v bantamski kategoriji s Shannon Courtenay (6-1) ni veliko prepustila domišljiji.

Učiteljica matematike iz Sydneyja, ki je tudi po petih dvobojih še vedno neporažena v boksarskem ringu, se je na tehtanju pojavila v čipkastem spodnjem perilu, kar je izzvalo ostre kritike njene nasprotnice. 

Cheyenne Hanson Grozljivo Šport Simpatična Nemka po dvoboju neprepoznavna

"Praviš, da želiš s tem privabiti več gledalcev, jaz pa bom to storila iz pravih razlogov. Dekleta, kot sva jaz in Katie Taylor, nismo garala za to, da bi se tukaj pogovarjali o spodnjem perilu. Imam 14-letno sestro, sem tudi botra, naši trenerji imajo hčere, zato bi bila rada lep zgled mladim dekletom. Tukaj sem, da pokažem trdo delo in predanost boksu, ne pa da razkazujem svoje telo. Imej malo spoštovanja do športa," je povedala Courtenayjeva in dodala: "Dovolj govoričenja. Zdaj je čas za dvoboj. Napovedujem, da bom v soboto postala svetovna prvakinja."

tyson fury Je res lagal? Šport "Tyson Fury sploh ni njegovo pravo ime"

Nasprotnica Bridgesova, znana tudi pod vzdevkom Blonde Bomber, je v preteklosti že večkrat javno pozivala dekleta, ki se udejstvujejo v borilnih športih, naj "sprejmejo svojo ženstvenost". Temu mnenju se pridružuje tudi ameriška prvakinja v peresni kategoriji Mikaela Mayer. "Če bi imela jaz takšne prsi kot Ebanie, bi se na tehtnici prav tako pojavila v zapeljivem spodnjem perilu," je podporo kolegici izrekla Američanka.

 
Komentarjev 6
 • deputa 01:19 11.april 2021.

  Kot da bi kanta prepričevala rožo, da je bolje biti poln dreka, kot cveteti.

 • Avatar crusader666
  crusader666 21:01 10.april 2021.

  Tale jo z eno joško potolče do nezavesti!

 • Lion007 19:43 10.april 2021.

  Brez pardona, 10x preveč silikona. 😁😁🤣🤣🤣

Sorodne novice