Zvezdnik pri 22 letih razmišlja o koncu kariere

Foto: EPA kingsley coman
Mladi član Bayerna se le želi vrniti v dobro formo.
Oglej si celoten članek

Francoz  Kingsley Coman je sodil med najobetavnejše mlade evropske nogometaše, a so njegovo kariero zaustavile poškodbe. Član münchenskega Bayerna, ki je zaradi dveh poškodb levega gležnja izpustil tudi svetovno prvenstvo, kjer so njegovi reprezentančni kolegi osvojili naslov prvakov, zdaj razmišlja tudi že o koncu športne poti.

"Ko sem se poškodoval, je bil zame konec sveta. Razmišljal sem o svetovnem prvenstvu, zdaj pa sem vse reči postavil v drugačno perspektivo, zadovoljujejo me že majhne stvari. Če se bom po dolgem okrevanju, vrnil v svojo najboljšo formo, bom presrečen," je dejal 22-letni Francoz, ki je v reprezentanci galskih petelinov doslej zbral 15 nastopov, dosegel je en zadetek.

"Še vedno upam, da bom nekoč zaigral na kakšnem svetovnem prvenstvu, upam pa tudi, da ne bom več preživljal takšnih trenutkov. Tretja operacija ... Mislim, da jo ne bi opravil. Če bom previden in se bom pazil, pa bom vseeno staknil poškodbo, bi bilo to preveč. Preveč je preveč, morda moja noga ni narejena za nogomet. Živel bom zunaj športa," je možnost, da konča kariero, omenil Coman.

V Bayernu se sicer zanašajo, da se to ne bo zgodilo. Francoz je največji adut bavarskega kluba, da bi na krilih zamenjal veterana Francka Riberyja in Arjena Robbena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.