Šport > Nogomet
610 ogledov

Zvezdnik pri 22 letih razmišlja o koncu kariere

kingsley coman EPA
Mladi član Bayerna se le želi vrniti v dobro formo.

Francoz  Kingsley Coman je sodil med najobetavnejše mlade evropske nogometaše, a so njegovo kariero zaustavile poškodbe. Član münchenskega Bayerna, ki je zaradi dveh poškodb levega gležnja izpustil tudi svetovno prvenstvo, kjer so njegovi reprezentančni kolegi osvojili naslov prvakov, zdaj razmišlja tudi že o koncu športne poti.

"Ko sem se poškodoval, je bil zame konec sveta. Razmišljal sem o svetovnem prvenstvu, zdaj pa sem vse reči postavil v drugačno perspektivo, zadovoljujejo me že majhne stvari. Če se bom po dolgem okrevanju, vrnil v svojo najboljšo formo, bom presrečen," je dejal 22-letni Francoz, ki je v reprezentanci galskih petelinov doslej zbral 15 nastopov, dosegel je en zadetek.

"Še vedno upam, da bom nekoč zaigral na kakšnem svetovnem prvenstvu, upam pa tudi, da ne bom več preživljal takšnih trenutkov. Tretja operacija ... Mislim, da jo ne bi opravil. Če bom previden in se bom pazil, pa bom vseeno staknil poškodbo, bi bilo to preveč. Preveč je preveč, morda moja noga ni narejena za nogomet. Živel bom zunaj športa," je možnost, da konča kariero, omenil Coman.

V Bayernu se sicer zanašajo, da se to ne bo zgodilo. Francoz je največji adut bavarskega kluba, da bi na krilih zamenjal veterana Francka Riberyja in Arjena Robbena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.