Šport > Nogomet
1308 ogledov

"Če bi uporabljali VAR, bi Real zadnji dve leti ostal brez naslova"

Arturo Vidal EPA
Novi nogometaš Barcelone meni, da si Madridčani v zadnjih dveh letih niso zaslužili naslova evropskih prvakov.

Barcelono je pred novo sezono okrepil Čilenec Arturo Vidal, ki je v minulih letih nosil dres Bayerna iz Münchna. Ta je po prihodu na Nou Camp izjavil, da si želi s Katalonci osvojiti ligo prvakov.

"Vem, da je Barcelona petkrat osvojila evropski naslov, želim, da bi z mano še šestega," je dejal Vidal, ki mu je ta uspeh v Bayernu v zadnjih dveh letih preprečil madridski Real. "Če bi že prej imeli VAR, bi z Bavarci osvojil vsaj dva evropska naslova," je dejal Čilenec in s tem znova poudariil, da so Realu po njegovem mennju pri zadnjih dveh naslovih v veliki meri pomagali sodniki.

Barcelona Tržnica Šport Prestopna bomba: Slovenec na pragu Barcelone!

V sezoni 2016/2017 je Bayern na povratni tekmi z Realom odigral podaljška, v dodatnih trideset minutah pa so Španci dosegli tri zadetke. A to šele po spornem drugem rumenem kartonu, ki ga je prejel prav Vidal, Cristiano Ronaldo pa je dva zadetka dosegel iz prepovedanega položaja.

Lani sta se kluba pomerila v polfinalu. Vidal zaradi poškodbe ni igral, vseeno pa je tokrat besnel na tribuni. "Vedno isto. To je prekleti kriminal," je izjavil Čilenec. Po njegovem menju bi moral turški sodnik Cuneyt Cakir dosoditi dve enajstmetrovki za Bavarce, a se to ni zgodilo. Na prvi tekmi je Real sicer slavil v gosteh z 2:1, povratni obračun pa se je končal z 2:2.

Komentarjev 1
  • Avatar Arlisotta
    Arlisotta 01:36 25.avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==> Sexydrom.com