Šport > Nogomet
246 ogledov

Zvezdnik podaljšal pogodbo

Real Madrid Bayern Liga prvakov polfinale Ribery dres majica žalost EPA
Zvezdnik bo ostal zvest bavarskemu velikanu.

Francoski nogometni zvezdnik Franck Ribery bo še vsaj eno leto nosil dres münchenskega Bayerna. Bavarski velikan je danes sporočil, da je s 35-letnim Francozom sklenil podaljšanje pogodbe do junija 2019. Sedanja pogodba bi se iztekla letos poleti. Ribery je član bavarskega kluba od leta 2007, letos je z Münchenčani osvojil že svoj osmi naslov nemškega prvaka.

"Zelo nas veseli, da Franck ostaja. V tej sezoni je znova dokazal, kako nepogrešljiv člen naše ekipe je, tako v bundesligi kot v pokalu in ligi prvakov. Poleg tega pa je tudi ljubljenec naših navijačev," je ob podpisu nove pogodbe dejal športni direktor kluba Hasan Salihamidžić.

Franck Ribery je doslej zbral 247 nastopov v nemški ligi, dosegel pa je 80 zadetkov. Poleg osvojenih naslovov državnega prvaka je zanj še posebej izstopajoče leto 2013, ko je Bayern dobil ligo prvakov, Francoz pa je takrat dobil priznanje za najboljšega nogometaša leta v Evropi.

"Vesel sem, da bom lahko še eno leto član tega izjemnega kluba. München je medtem zame in za mojo družino postal pravi dom, ponosen sem, da bom lahko še naprej branil barve Bayerna," pa je podaljšanje pospremil Ribery.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.